Research chemicals kopen

Research chemicals kopen ook bij de huisprofessor. Designerdrugs kopen doet u  hier bij ons ook aan het juiste adres. De expert op het gebied van nieuwe psychoactieve stoffen.

Research chemicals kopen doet u hier bij ons aan het juiste adres! Wij van de huisprofessor bieden u dan ook alleen de meest zuivere kwaliteit aan zodat u veilig en ook discreet aan uw RC onderzoek kunt starten. 

Research chemicals

Bij ons vind je dan ook veel verschillende soorten research chemicals. Wij bieden deze aan in allerlei verschillende varianten. Ben je op zoek naar kristallen of liever ook poeder, blotters of pellets? Onze producten zijn super zuiver en van de hoogste kwaliteit! De huisprofessor heeft voor u dan ook een groot en breed assortiment RC’s maar deze zijn alleen bedoelt voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie. Bekijk nu ook onze andere webshop.

3-mmc | Research chemicals | designer drugs | nieuwe psychoactieve stoffen

Research chemicals of designerdrugs?

RC’s worden in de volksmond ook wel designerdrugs of nieuwe psychoactieve stoffen genoemd. Deze nieuwe psychoactieve stoffen worden ontworpen in een laboratorium maar zijn niet bedoelt voor menselijke consumptie. Deze Research chemicals kopen kan niet voor consumptie en zijn dan ook alleen bedoelt voor onderzoeksdoeleinden. Bewaar de producten op een droge en donkere plek buiten het bereik van kinderen en ook huisdieren. De producten als designerdrugs kopen is niet toegestaan!

Welke bekende research chemicals zijn er?

Er zijn een heleboel soorten verschillende soorten research chemicals beschikbaar op de Nederlandse markt. Wij hebben hieronder even een paar van deze nieuwe psychoactieve stoffen voor je op een rijtje gezet.

3-CMC

3CMC ook wel  3-chloormethacathinon genoemd is een stof die wordt gezien als de vervanger van de wel zo bekende 3-MMC. 3-CMC komt voor in kristal en ook in poeder vorm. Deze stof wordt nu ook het meest verkocht als alternatief voor 3MMC.

3-MMC

3MMC is verboden sinds 28-10-2021 en hierdoor wordt dit product dan ook niet meer verkocht op de Nederlandse markt.  Het nieuwe alternatief voor 3MMC is dan ook 3CMC. Deze research chemical wordt nu breed uit het meest gekocht om onderzoek naar te verrichten.

Onze research chemicals

Designerdrugs kopen

designer drugs | nieuwe psychoactieve stoffen

Research chemicals van de huisprofessor alleen voor de echte onderzoekers!

Winkelwagen