Discreet & Anoniem verzonden
Topkwaliteit Research Chemicals
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden
Discreet & Anoniem verzonden Topkwaliteit Research Chemicals Voor 17:00 besteld = Vandaag verzonden Veilig betalen met iDeal
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden
Topkwaliteit Research Chemicals

Research chemicals

Research chemicals kopen doet u hier bij ons ook aan het juiste adres! Wij van 3-mmckopen.nl bieden u dan ook alleen de meest zuivere kwaliteit aan zodat u veilig en ook discreet aan uw RC onderzoek kunt starten. Research Chemicals bestellen doet u daarom nu ook simpel en snel bij 3-mmckopen.nl

Research chemicals kopen

Bij ons vind je dan ook veel verschillende soorten van deze stoffen. Wij bieden deze ook aan in allerlei verschillende varianten. Research Chemicals kopen in kristal variant of liever gewoon poeder, blotters en ook pellets? Onze producten zijn super zuiver, lab getest en ook nog is van de hoogste top kwaliteit! Wij hebben voor u dan ook een groot en breed assortiment producten. Deze producten zijn ook alleen bedoeld voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie.

Designer drugs | Research chemicals | designer drugs | research chemicals kopen

Research chemicals bestellen?

RC’s worden in de volksmond ook wel designer drugs of nieuwe psychoactieve stoffen genoemd. Deze nieuwe psychoactieve stoffen of ook designer drugs worden ontworpen in een laboratorium maar zijn niet bedoeld voor menselijke consumptie. Deze Research Chemicals kopen kan niet voor consumptie en zijn daarom dan ook alleen bedoeld voor onderzoeksdoeleinden. Bewaar de producten op een droge en donkere plek buiten het bereik van kinderen en ook huisdieren. De producten als designer drugs kopen is ook niet toegestaan! Deze producten zijn niet voor menselijke consumptie en ook alleen bestemd voor research doeleinden. Lees ook altijd goed de bijgeleverde bijsluiter en veiligheidsvoorschriften door.

Welke bekende research chemicals zijn er?

Er zijn ook een heleboel soorten verschillende soorten RC’s beschikbaar op de Nederlandse markt. Binnen ons assortiment kunt u ook een groot aantal van deze Research Chemicals kopen. Wij hebben hieronder ook even een paar van deze stoffen voor je op een rijtje gezet die u voor een eerlijke prijs op onze webshop kunt aanschaffen. Wanneer je voor 16:30 een bestelling plaatst en betaald sturen we deze dezelfde dag ook nog voor je op.

3-CMC

3-CMC ook wel 3-chloormethacathinon genoemd is een stof die wordt ook gezien als de vervanger van de wel zo bekende 3-MMC. Deze RC komt voor in kristal en ook in poeder vorm. Deze stof wordt nu ook het meest verkocht als alternatief voor 3MMC.

3-MMC

3-MMC is ook verboden sinds 28-10-2021. Hierdoor wordt dit product dan ook niet meer verkocht op de Nederlandse markt.  Het nieuwe alternatief voor 3-MMC is dan ook 3-CMC. Deze research chemical wordt nu ook breed uit het meest gekocht om onderzoek naar te verrichten.

Bestsellers

designer drugs | nieuwe psychoactieve stoffen

Research chemicals van 3-mmckopen.nl zijn ook alleen voor de echte onderzoekers!

Winkelwagen
nl_NLDutch

Menu