Discreet & Anoniem verzonden
Topkwaliteit Research Chemicals
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden
Discreet & Anoniem verzonden Topkwaliteit Research Chemicals Voor 17:00 besteld = Vandaag verzonden Veilig betalen met iDeal
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden
Topkwaliteit Research Chemicals

Bangmakerij over 3-MMC

Bangmakerij over 3-MMC. De overheid en verslavingsklinieken gaan hand in hand. En dat is niet voor niets. Een favoriete bezigheid van deze twee is het angst aanjagen als er iets nieuws op de markt verschijnt.

Promotie

Goed, je kunt van een overheid niet verwachten dat ze drugs promoten, al tolereren ze dat van alcohol al sinds mensenheugenis. En verslavingsklinieken nemen liever het zekere voor het onzekere door iedere nieuwe drugs meteen te bestempelen als gevaarlijk of ‘mogelijk’ zeer verslavend.

3-MMC

Deze drugs wordt opeens door klinieken en de overheid als nieuw bestempeld. Maar de gemiddelde gebruiker kent het natuurlijk al geruime tijd. Voor de onwetende burger is het zeker wel nieuw, want in de reguliere media schrijven ze alleen over geestverruimende middelen als er een sensatieverhaal aan vast hangt. Want de media is niet gebaat bij nieuws, maar bij het aantal kliks. En sensatieverhalen score goed qua kliks.

Acht jaar

De designerdrug 3-MMC (ook wel ‘Poes’ of ‘miauw’ genoemd) wordt meestal verkocht als kristalachtig wit poeder. De drug is sinds 2012 op de drugsmarkt. Dit is erg kort en de drug wordt daarom ook wel een designer drug of NPS genoemd. Over designer drugs is erg weinig bekend. Vaak is er geen of amper onderzoek naar gedaan. Ook over 3-MMC is dus weinig kennis. En toch luiden burgemeesters en verslavingsklinieken nu al de noodklok.

Voorzichtig

Voorzichtigheid is troef bij het gebruik van 3-MMC. Aan 3-MMC kun je verslaafd raken. Het vermoeden bestaat dat 3-MMC verslavender is dan andere drugs. Dit komt vermoedelijk omdat gebruikers tijdens het gebruik een sterke ‘craving’ ervaren. Een craving is een sterke drang om te gebruiken of meer te gebruiken. 

Wetgeving 3-MMC

Op het moment is 3-MMC niet verboden. 3-MMC valt momenteel namelijk onder de Warenwet. De overheid is wel bezig met een wet die groepen designerdrugs in één keer verbieden. 3-MMC en een heleboel andere drugs zouden daarmee verboden worden.

Bangmakerij over 3-MMC.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
nl_NLDutch

Menu